joi, 20 iunie, pe la orele prînzului mă urc pe șaua motocicletei și mă îndrept spre locul faptei: Jameson Pub, pub-ul situat la universitate, exact acolo unde sînt cele 3 statui mari. uf și am zis că merg să văd ce-i cu statuile respective, dar nu am apucat. data viitoare.

DSC_3927

 

prima surpriză de la fața locului: nu este curent. ram-pam-pam. cei de la electrica au anunțat că va veni curentul, undeva pe la ora 6, 6 jumate. merg totuși niște prize, așa că se pot face cafele, sucurile și berile sînt reci și merge și sistemul de iluminat, e vorba de luminile pentru serile dansate: cele mici și colorate. e perfect și așa. va fi o lansare caldă, intimă, fără proiecții de poze, fără microfoane. fără prea multă tehnică, iupiiii.

lumea se adună, apar primele motoare. băieții de la free riders iubesc două roți și agreează și evenimentele cultural-literar-motociclistice 🙂 marca blondi wolf.

free_riders_jamesonpub

 

pe la 7 fără un sfert intrăm în pub, cei de la masa oficială se obișnuiesc cu lumina 🙂

jameson_pub_blondiwolf

 

și purcedem la lansarea Lunii lui Zeze și la capitală.

eveniment_jamesonpub

 

am parte de o foarte călduroasă prezentare a scriitoarei cristina podoreanu, prezentare încheiată cu concluzia: îmi aparțin, pricepeți? și sînt ceea ce sînt, precum și a romanului Luna lui Zeze:  “Luna lui Zeze este o carte despre responsabilitate, dragoste și suferință, independență si dependență, curaj, nebunie, acceptare, asumare, plăcere.” (corina i.)

se realizează lectura unei foarte scurte secvențe din roman și apoi urmează sesiunea de întrebări. deși am spus că cea mai bună întrebare primește cartea drept premiu (am împrumutat conceptul cenaKlubului Tiuk), mi-am dat seama la vreo oră după ce întreg evenimentul se încheiase, că am uitat complet să deliberăm și să dăm premiul… mea culpa.

întrebările curg, publicul e foarte atent, eu vorbesc cu aplomb, simțindu-mă din ce în ce mai bine. la sfîrșit mulțumesc celor participanți. și fac acest lucru simțind, nu că trebuie să mulțumesc, ci că am această nevoie interioară de a mulțumi de-adevăratelea celor care au avut plăcerea să-mi fie alături: motocicliști, astrologi, verișori și verișoare, prieteni, prieteni de-ai prietenilor. împreună la jameson pub bucurești, am avut o seară extrem de agreabilă.

DSC_3910

 

aventura marca blondi wolf continuă. ne revedem la pitești. 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *