vineri, 19 iulie 2013, a avut loc la PardonCafe Sibiu,

PardonCafeSibiu

un eveniment marca Blondi Wolf, într-un cadrul extrem de pitoresc, deși destul de restrîns. s-a sugerat ca, la următoarea lansare să fie și clătite. poate așa vom avea parte de un public mult mai numeros. 🙂 (cred ca aș putea încerca și cu niște grisine, cum au fost cele de la degustarea de vin de la Terroirs Boutique du Vin, din brașov)

așadar, din punct de vedere al publicității, al eficienței, al economiei, evenimentul nu a fost unul cu rezultate spectaculoase. totuși, ce am simțit la acest eveniment a fost prietenia și încrederea necondiționată. s-a vorbit cu mult suflet despre romanul meu: “Luna lui Zeze” e “Hora pe motoare” a celor de la Cargo, dar la feminin, cu niște gagici independente și frumoase, capabile de suficientă autoironie încât să se numească „Gospodinele MC”. Nu în ultimul rând, este un roman despre cum să-ți trăiești viața liber, fără dogme, să speri pentru ceva mai bun, dar și un argument în plus să te iubești ca femeie și să te bucuri de fiecare zi necondiționat. (Anca Simina Martin).

am savurat o salată delicioasă Danielle,

salataPardonCafe

 

s-au pus bazele cocktailului Luna lui Zeze (va trebui să faceți o vizită la PardonCafe pentru a-l savura), am făcut o plimbarea agreabilă prin centrul sibiului cu niște ghizi adorabili și apoi am venit acasă.

între timp am primit și o mini-recenzie de la un cititor sibian: Tot ce pot să mai spun este că m-ai făcut fericit, întîlnirea cu tine, prelungită cu citirea cărții a fost ceva de care aveam mare nevoie acum.

Ram pam pam, cum ar spune gospodinele 🙂

poftim? nu poftim, pardon(cafe sibiu).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *