după cum spuneam, astrolog cu acte în regulă, cu dorința de a arăta luminița de la capătul tunelului.

carte_vizita_astrolog

astrologia nu e nici vrăjitorie, nici scamatorie, nici … ghiceală. în același timp, ea nu este neapărat o necesitate absolută. așa cum nu este o experiență rea sau bună. astrologia este o cale posibilă. depinde de fiecare om dacă are curiozitatea, încrederea și dorința de a apela la această cale.

am făcut de mai multe ori comparația cu motocicleta: motocicleta nu este o necesitate absolută. așa cum nu e o experiență rea sau bună. este o experiență pe care poți să o încerci, dacă te atrage și apoi să o continui, dacă (încă) te mai atrage. 🙂

nu cred în discuțiile polemice legate de astrologie și nu cred că oamenii trebuie convinși. dacă simt nevoia, oamenii trebuie să fie informați. convingerea o vor căpăta-o singuri, cînd va sosi momentul. nu cred în fanatism și în rigiditate. nu trebuie să ne crispăm atunci cînd o planetă este retrogradă. astrologia ne poate ajuta, dar, în niciun caz, nu va trăi viața noastră în locul nostru.

ps. pe vremea cînd practicam arte marțiale, mi s-a spus o poezie care mi-a rămas de atunci în minte: la poarta cea mare/ duc o mie de cărări/ dar odată ajuns acolo/ ești liber între cer și pămînt.

vă aștept cu drag,

astrolog de serviciu

http://cristinapodoreanu.ro/astrotarot/ce-pot-sa-va-ofer.html

http://www.scoaladeastrologie.ro/cursuri-astrologie-calificare-absolventi.php

 

2 thoughts on “de profesie astrolog”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *