la cererea unui cititor drag mie, să vorbim astăzi despre Uranus în Berbec.

symbolon_marte_varsator

așadar, lucruri care încep brusc și altfel decît ne-am fi închipuit. lucruri în sine altfel decît considerăm noi normal/ comod/ confortabil/ acceptabil. se întîmplă chestiuni care ne enervează, ne irită, ni se par teribile/ teribiliste, ne silesc să părăsim confortul unei anume situații. bombănim, desigur, și nu înțelegem de ce trebuie să ni se întîmple tocmai nouă una ca asta. evident că astfel de schimbări pot duce la depresie:

symbolon_saturn_scorpion

să redăm vizual Uranus în Berbec (imaginea 1) în cuadratură (imaginea 2) cu Pluto în Capricorn (imaginea 3).

symbolon_marte_varsator          symbolon_saturn_capricorn          symbolon_saturn_scorpion

de fapt, pendulăm între situații neobișnuite/ greu de digerat, însingurarea și dorința/ străduința de a găsi un sens și coborîrea în tenebre, atunci cînd sensurile pe care le descoperim la suprafață nu sînt deloc satisfăcătoare. 

de ce să experimentăm Uranus în Berbec? pentru că, așa cum spun autorii Symbolonului, trebuie să învățăm să zburăm…

observație pentru astrologi: pentru Uranus în Berbec avem aceeași carte ca și pentru Marte în Vărsător. (cazurile de recepție mutuală – cum este și Pluto în Capricorn cu Saturn în Scorpion – sînt reprezentate în Symbolon printr-o singură carte). așadar, fericiții posesori de Marte în Vărsător în harta natală pot identifica în acțiunile lor nonconformismul/ altfelul cu care vine Uranus în Berbec. și dacă mai beneficiază și de vreo cuadratură în hartă între Marte și Uranus, chiar că nu prea vor avea ocazia de a se plictisi în vreun fotoliu confortabil din cele pe care existența ni le mai pune la dispoziție din cînd în cînd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *