ajung acasă, intru pe fb (ca un om al timpului meu care se respectă) și încep să citesc despre Marte care tocmai ce a intrat în Balanță și acum să te ții. că ce a fost pînă acum, a fost pistol cu apă, că se va forma și crucea cosmică pe semne cardinale… aoleu, cristinica, ce ne facem. am simțit cum începe să mă cuprindă panica, așa încît deschid febril harta mea, să văd doar doar oi găsi și ceva aspecte mai bune care să mai îmblînzească ceea ce va să fie, nu găsesc, mă panichez și mai tare. asta îmi mai lipsea, Marte în Balanță… și nu numai mie, ci nouă, tuturor (inclusiv celor care nu știu astrologie)… ce ne facem, pe unde scoatem cămașa… deși, și să scoți cămașa la -7 grade, cîte sînt probabil la ora asta la brașov, nu știu zău dacă e o idee bună. mai bine mai punem un leibăruț pe noi. și poate bem și un pahar de vin, de casă. zis și făcut, nu mai pun leibăruțul suplimentar, pornesc centrala, merg la bucătărie, îmi torn un pahar de vin, mă întorc la birou și iau cărțile de symbolon.

pentru azi, la secțiunea de astrotarot, Marte în Balanță.

symbolon_venus_berbec(b)

priviți-l. nu arată chiar așa de crîncen, nu? Marte = acțiunea, ce (ne) facem :). Marte în Balanță=ce facem în legătură cu celălalt, ceilalți. ce facem în legătură cu ceea ce poate am vrea să facem, dar nu avem foarte mare curaj, pentru că, între noi și dorința noastră e o prăpastie, marcată distinct și de o sabie. bun, poate că Marte în Balanță nu ar fi atît de crîncen, dar am amintit de crucea cardinală care se formează. așadar, opoziția cu Uranus în Berbec.

symbolon_marte_varsator

hmmm. vrem să facem ceva ce nu îndrăznim să facem, pentru că este atipic, ne face să ieșim din zona de confort, de sub plăpumioara călduță a obișnuitului/ cotidianului. vrem să facem altceva. ce anume?

continuăm cu crucea cosmică și anume, cuadratura cu Pluto în Capricorn.

saturn_scorpion

da, probabil că nu vom găsi curajul de a ieși de sub plăpumioară chiar singuri. probabil că anumite evenimente ceva mai tenebroase ne vor trage după ele și ne vor spune că trebuie să facem ceva/ altceva. și dacă nici așa nu vom ști/ înțelege despre ce e vorba, ce avem de făcut, Jupiter în Rac (ultimul braț al crucii cardinale) ne va ajuta să ne amintim.

symbolon_luna_săgetător

așadar, nu va fi neapărat rău, iar ceea ce vom considera pe moment ca fiind rău, va fi de fapt spre binele nostru. am mai zis-o odată, ce nu te omoară, te face mai puternic.

concluzia: Marte în Balanță, să lasăm cabana plăpumioara și hai la luptă cu noi (înșine), că habar n-avem cît de puternici putem fi.

2 thoughts on “Marte în Balanță sau “si dă-i si luptă, neicusorule””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *