pentru că am polemizat apropo de necesitatea telefoanelor mobile ultra deștepte, de ecranele sensibile la atingere și de netul nelimitat la purtător, iată că am ajuns în situația de a reveni la mobilul cel vechi, pentru că smartul samsung galaxy s, căruia îi pipăiam de zor ecranul cel dornic de atingere, s-a cerut – prin blocarea cînd ți-era lumea mai dragă a ecranului – în service.

așadar, portarea numărului meu de cosmote s-a soldat cu:

  • imposibilitatea de a fi apelată de pe numerele de fix de romtelecom (vă amintiți de domnișoara care îmi spunea să își verifice toți cei cu telefoane fixe telefoanele, nu eu pe-al meu… nu, nu s-a rezolvat nimic în privința asta și da, în contractul voluminos, semnat de mine – evident ca primarul – scrie că termenul maxim de soluționare a reclamațiilor este de 30 de zile – din care au trecut … dăcît 10…) și
  • cu achiziția unui telefon gata gata să mă complexeze prin funcțiile sale (doar că eu nu sînt așa ușor complexabilă), care însă, în deșteptăciunea lui cea mare, are și hibe pe măsură.

pă telefonul cel deștept l-am dus la service, termenul de remediere a problemelor fiind de 15 zile. domnișoara de acolo mi-a spus că, totuși, pe săptămîna viitoare ar trebui să fie gata.

l-am lăsat. cu tot cu folia de protecție. i-am luat doar husa cu fluturași mov cu negru de pe el. nu cred să trebuiască a fi protejat la service… nu mai am deloc net pe mobil. nu îmi mai plimb degetele într-un balet nătîng pe ecran, butonez în schimb cu nădejde și fermitate pe tastele noului-vechiului telefon și rămîn cu nostalgia mea (deși, în ritmul ăsta, s-ar putea să ajung și acolo):

smart_phone

în loc de concluzie: am deja două probleme de cînd sînt proaspătă abonată blondă la rețeaua cosmote (am primit cu promptitudine factura și apoi și mesajul prin care mi se amintește că am primit factura. da?) și urmăresc cu interes modul de soluționare.

vă țin la curent cu evoluția lucrurilor și apoi tragem concluziile împreună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *