început de sezon moto 2014.

Blondi_Wolf_Goldwing

încercare eșuată din postura de conducător moto de goldwing. da lasă că o să crească Blondi mare și le arată ea lor… încercare sută la sută reușită din postura extrem de relaxată de pasager. fără planificări riguroase și minuțioasă. ganz spontan, cum ar spune neamțul.

– hai la mine.

– vin.

– hai cu motorul.

– vin.

bine, ar putea fi acuzată de o prea mare disponibilitate. ei, și?

revenind, Blondi Wolf își îmbracă vesta, se urcă pe cel mai comod loc cu putință al unui pasager pe oricare motocicletă și începe dansul unic pe cele două roți. în ritmuri mai lejere de bluess prin oraș, în valsul elegant și rafinat pe curbele ac de păr din afara orașului, în patima salsei care permite croșetarea rapidă și sexi a altor participanți la trafic. bate vîntul, soarele promite că asta e doar încălzirea și a lui și a noastră pentru vara fierbinte care va să vină.

e timp pentru un mititel grăsan la dedulești, pentru o vizită la mănăstirea curtea de argeș, care arată exact ca a un mileu imens 3 d croșetat cu migală din piatră:

manastirea_Curtea_de_Arges

e timp pentru a savura imaginea magnoliilor care se vor deschide revărsînd și parfum, nu doar culoare divină. pentru a admira căsuțele mici, risipite între văi, care l-ar fi determinat pe grigorescu să aducă șevaletul și să simtă pe pînză.

… un fel de-a mai lungi/ cea mai frumoasă zi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *