printre picături de ploaie, ajustări de dorințe (dacă nu se (mai)poate ceea ce vrei, e bine să vrei ce se poate), vizite la dentist, asigurări moto și cireșe pietroase, printre toate acestea începe să se întrezărească vara. care va trebui abordată cu viață și trăită cu aroganțe…

cu toate că aroganțele nu vor mai fi niciodată la fel.

ideea de a petrece două luni pe motor își face finuț dar hotărît loc în mintea mea. anul trecut mi-am luat cort, mi-am luat tankbag (și n-am înțeles atunci neam ce-mi trebuie tankbag, de vreme de goldwingul are trei portbagaje… ei, uite că acum înțeleg). am și un izopren cu roz și gri.

nimeni nu va mai lega bagajele pe hornet ca tine. asta e clar.

DSCN2444

dar viața se trăiește în palmele deschise și avînd asfalt uscat sub roți.

încep să lucrez la itinerariu. idei? sugestii? propuneri? 🙂

vreau să văd prieteni dragi (mie și ție), să stăm la o bere și să scriu.

îți dai seama că o să mă uit după tine prin vamă, prin deltă poate, la pitești, la săpînța, la arad sau la zalău. poate și la hunedoara. asta va fi inevitabil. și tu vei zîmbi vesel în fiecare rază de soare și te vei retrage nobil cu fiecare apus… și mă vei întreba: ce face iubițica mea? 

ce să facă? învață. despre viață, moarte, putere, zîmbete, lacrimi, dragoste. dragoste. dragoste.

te iubesc, bumbu mic.

2 thoughts on “vara aroganțelor altfel”

    1. draga miha, cind e si nu mai e (pt tine), ai de luptat doar cu frustrarea. cind nu mai e si nu mai e, ai de luptat cu mult mai multe… dar la lupta osteni! 🙂 fiecare la lupta lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *