carevasăzică la drum.

tankbagul s-a aplicat pe motor, mai precis pe rezervor. este puțin cam înalt, pentru că am acolo un aranjament pe care vreau să ți-l aduc. e ziua ta, nu? 🙂 motiv bun de … motociclit. pe ruta brașov – rucăr bran – cîmpulung – pitești.

cum e pe motor? ca în viață. putem avea mici disconforturi: după ce se iese din județul brașov, asfaltul devine vălurat, incomplet, gata să te zguduie de parcă ai fi cu barca pe valuri agitate. degetele nemaiobișnuite cu comenzile vor transmite senzații de înțepenire și oboseală. spatele s-ar putea să înceapă să doară. opritul va reprezenta o provocare maximă: să nu fie pietriș, să nu fie denivelări, să nu fie în pantă…

dar, tot ca în viață, sînt și lucruri frumoase tare: un peisaj pitoresc, natura care miroase deja a vară, rulajul fin al motorului pe porțiunile cu asfalt foarte bun, nevoia imperioasă de a cînta (văzînd caii de pe marginea drumului): măi bădiță, ioniță, scoate calul la portiță. și zîmbetul pe care-l am. destul de rezervat încă. dar zîmbet se cheamă că e. poate și pentru că am început să nu te mai caut chiar tot timpul, pentru că sînt și momente cînd știu că nu trebuie să te caut, că tu ești. (a te căuta, bumbule, este ca și cum ai alerga după fericire. cînd încetezi să alergi după ea, vine ea singură.)

așa că îți mai fac cu mîna, mai chiui și mai strig cîteodată iupii banana… mă mai pozez lîngă tine...

g10

și iar continuă senzațiile: poate fi prea cald și casca prea grea, se poate pierde orice urmă de feminitate sub echipamentul complet de motor, apare apoi sentimentul unic atunci cînd mașinile sînt jaloane care se depășesc scurt și fericirea de a sta cu fundul pe o bordură, în timp ce se bea un suc.

oficial a început vara pe motor cu Blondi Wolf.

și tot ca în viață, ori găsești partenerul/ partenerii de drum cu care să fii pe aceeași lungime de undă, cu care să vrei cam aceleași lucruri în cam aceleași timp, ori îți dai seama că-ți ești suficient(ă) și pleci la drum împăcat(ă) cu tine însuți (/însăți).

blondi_wolf_fundata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *