las vegas, magazinul de bmw

Blondi Wolf stă cuminte în fața bmw-ului gs care ar trebui să o plimbe într-o excursie de neuitat. lucru care se pare că nu se va întîmpla, deoarece, în ciuda faptului că s-au făcut toate reglajele posibile, motocicleta rămîne mult prea înaltă, iar postura lui Blondi una mult mai potrivită de balet. (american de data asta, dacă vă convine, nu rus).

blondi_wolf_bmw

bmw-ul rămîne așadar doar de poză. ce variantă ar mai fi, în această țară dominată de motoare masive prin excelență?

extrem de amabilul angajat al firmei bmw, clay, deși întrerupt de la masă atunci cînd Blondi a ajuns la el, începe să dea telefoane peste telefoane. nu fără rezultat: există o honda shadow de 750 care este foarte joasă. și care ar trebui să se potriveacă.

minunat. se pleacă spre magazinul care închiriază honde. unde da, există o honda shadow care este disponibilă.

blondi_wolf_shadow

și care da, este foarte joasă și care da, roșie fiind, seamănă cu honda rebel de acum 9 ani. doar că da-urile se opresc aici. așezată pe șa pe niște prosoape albe, pentru că șaua frige insuportabil, Blondi constată cum coarnele mototcicletei par să o răstignească la poziția pe loc.

disconfortul nu se oprește aici. în mers, în mod paradoxal, nu conducătoarea moto, ci … ghidonul impune traiectoria motocicletei și orice încercare de schimbare a traiectoriei se soldează cu senzația de smuls de brațe din articulații.

no way, jose. așa nu se poate. după vreo cîteva ture prin parcare, honda shadow este abandonată, cu tot cu personalitatea ei nărăvașă.

retur la bmw. unde clay nu se lasă sub nicio formă și mai aduce un model de bmw (tot mult prea înalt), pune niște greutăți pe locul din spate al gs-ului inițial, doar dpar motocicleta îi va permite lui Blondi să stea cu picioarele cît de cît pe pămînt. nici pomeneală.

se pare că aventura pe două roți din deșert se va amîna sine die. la final de zi, se mai face o ultimă încercare cu un harley sportster.

și. victorie la las vegas, doamnelor și domnilor, Blondi Wolf va conduce în final în țara lor, un harley, evident.

Blondi_Wolf_harley_sportster

cu tichiuța de nazi de rigoare pe cap, cu vesta de biker adevărat, după o jumătate de zi petrecută în căutarea motorului potrivit, Blondi Wolf e gata să cucerească america. deși cele 100 de grade fahrenheit s-ar putea să îi dea serios de furcă…

(va urma)

4 thoughts on “america pe două roți”

  1. Breaking news!
    Producatori de Harley s-au intalnit de urgenta in urma sesizarilor facute de turista Blondie Wolf ca sa rezolve problema Harley … se proiecteaza o noua motocicleta pentru persoanele minione 🙂
    Da. America a dat din nou lovitura de gratie fiind primul producator care sare in ajutorul motociclistilor minioni :-*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *