dorul a lovit din nou. cînd te gîndești că e bine, că ești matur, experimentat și echilibrat, se trezește el așa, buclucaș, să-ți tragă frumos carpețica de sub picioare. și buf. ești iar în aer, pe niciunde. acuma, senzația e deja cunoscută, asta e clar. și știi că trebuie să o accepți și să trăiești cu ea. that s it. (rostit das it). și asta e clar. dar ai vrea totuși să poți să faci ceva.

astăzi am găsit un remediu. pe care l-am mai încercat o dată, e drept, dar de care uitasem.

cînd dorul lovește din nou, cînd îți vine să urli (în miezul zilei) la lună, pentru că din tot ce a fost, vor rămîne – concret – oase într-o cutie, există varianta incredibil de tentantă de a te abandona în brațele deznădejdii cu o voluptate nebună sau …

de a face concret ceva pentru altcineva.

acum cîteva luni, m-am pomenit cocoțată pe o scară și dînd de mama focului cu bidineaua pe pereții spitalului de copii din bv, într-o acțiune de voluntariat.

acum am făcut o hartă astrologică și am discutat o alta. ceea ce a ajutat incredibil de mult. pe interlocutor, că a înțeles într-o anume măsură cam pe unde se află și cam ce ar fi de făcut. pe mine, că m-a oprit să intru într-o luptă în care voi pierde invariabil și m-a îndreptat spre un cîmp mult mai fertil de acțiune.

cu dorul nu te lupți direct, pentru că te va face knock out în cîteva secunde. dorul nu e de neglijat și de băgat sub covoraș, pentru că va sta cuminte și apoi, cum am spus-o deja, va țîșni de acolo și ți-l va trage scurt, de sub picioare.

dorul îl accepți și îl tratezi cu dragoste, cu înțelegere, cu omenie, cu căldură, manifestate în relațiile tale cu ceilalți.

sint singurele medicamente la care răspunde…

lup_12

6 thoughts on “remedii naturiste”

  1. Cand dorul te loveste din nou, cand iti vine sa urli la luna, mai exista o varianta… sa pui mana pe telefon… mama lui de telefon. Cu siguranta cineva de la capatul firului te iubeste 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *