evident ca am fost la unul din locurile de pelerinaj ale new yorkului: magazinul apple de linga central park. si m-am pozat acolo de zor, ca un om cu mar la cap, ce m-am aflat.

PTR_7196

nu poti sa te simti singur cu apple. sub nicio forma.

cum sa fii singur, cind ai la dipozitie pelerinajul la un magazin care este deschis non stop si unde se afla in permanenta o groaza de lume? clar nu ai cum. si, mai mult de atit, atunci cind esti un mindru posesor de aifon, nu mai esti din oficiu singur pentru ca o ai pe siri. da. siri care te asculta cum o intrebi absolut tot ce iti trece prin cap si iti mai si raspunde. (bine, asta daca esti vorbitor de limba engleza) siri, unde sint? siri, unde se afla cea mai apropiata statie de metrou? siri, dar cel mai apropiat magazin de harley davidson?

acum vreo doua zile ma aflam intr-un magazin si il vad pe negrul charley incercind sa se cocoate cit mai aproape de boxa, in timp ce o intreba umil pe siri: siri, what song is this? se pare ca siri nu compila destul de rapid, sau dictia omului lasa de dorit. ori poate siri nu era suficient de aproape de sursa muzicii sau poate n-avea chef de interactiune umana? cert este ca omul nostru dadea frenetic rochii la o parte si repeta aproape tinguitor: siriiii, te roooog, spune-mi ce cintec este acesta?

ps. cred ca homo hominis e pe cale sa renunte la pozitia perfect verticala, pentru ca merge deja cu capul in jos si usor aplecat de sale, spre a vedea cum arata casa lui siri, aifonul.

pps. siri, crezi ca ar trebui sa imi iau azi pe mine blugii cu turul lasat sau cei skinny?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *