agitație mare în manhattan cu ocazia sărbătorilor. mulți turiști (ce tare că eu spun asta :))) de toate națiile, forfotă, nebunie.

agitație pe 5th avenue, pentru că acolo e bradul de la rockefeller, acolo e tîrgul de crăciun din bryant park, acolo este un patinoar, acolo sînt magazinele de mare angajament … economic.

și probabil că sună foarte bine să spui că tu ai făcut cumpărăturile de crăciun la new york. 🙂

patinoar

eu am intrat în tiffany. și m-am uitat la bijuteriile de-ți luau ochii de acolo, aidoma copilului care se uită la un decor colorat și plin de paietuțe, mărgeluțe, sticluțe, luminițe… desigur că am avut un surîs la vederea diamantelor de x, y, z karate. pentru că sînt strălucitoare, sînt făcute să-ți ia ochii.

și atît.

niciodată strălucirea unui diamant nu va avea sclipirea zîmbetului larg, plin de căldură și de fericire de pe chipul omului drag.

și cu toate diamantele din lume nu se poate cumpăra nici măcar o secundă alături de cei care nu mai sînt aici.

cînd liniștea, căldura și dragostea sînt în noi și de acolo în jurul nostru, sîntem de o mie de ori mai bogați decît cei care conduc lumea.

de la ny – cu ocazia acestor sărbători ce va să vină, îmi doresc să ne sclipească ochii a fericire precum pietricele prețioase de pe cadranul ceasurilor de colecție. 🙂

2 thoughts on “sărbători cu diamante”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *