Există lucruri simple, care îți arată din prima ce e cu ele. De exemplu, o halbă de bere Ciucaș, băută într-o zi de vară. Rece, bună, simplă, deschizîndu-ți setea… 😉 Sau, dimpotrivă, un pahar de Dom Perignon din nu știu care an, care an a fost unul foarte bun, cu bulele acelea mici mititele, licoare pe care o guști, o lași să vezi ce-ți spune în prima secundă, în a doua, ai răbdare cu ea, o plimbi prin cavitatea bucală să-ți activeze toate papilele gustative și vezi și ce anume simți după ce licoarea a fost înghițită.

Există discuții simple: ce ai mîncat, cum e vremea, ce faci duminică și există discuții ample, sofisticate, care animă spiritul și în timpul lor și după ce ele s-au încheiat.

Există abordări simple, personaje dintr-o singură tușă – un fel de personaje crochiu și există abordări elaborate, personaje complexe, pe care nu ai cum să le epuizezi.

Există simplitate și cotidian, așa cum există finețe și rafinament.

În momentul în care înțelegi aceste lucruri, poți alege unde vrei să te situezi și atunci totul devine mult mai clar.

Eu, spre exemplu, încercînd să aleg Dom Perignonul, m-am trezit în fața faptului că nu voi putea să beau acel pahar decît cu … Pepsi. Blasfemie, mi s-a spus, în timp ce eu am realizat că aș fi fost mult mai fericită cu halba de Ciucaș.

Un fel de axă Taur – Scorpion, dacă vreți (fiecare elemente ale axei cu punctele forte și cu cele de îmbunătățit). 😛

Symbolon_Venus_Taur      symbolon_pluto_scorpion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *