Articolul pentru revista AstroTarot are termen de predare mîine. Stau în fața laptopului și mă uit la el. Cînd mă plictisesc de uitat la el, mă uit prin el. Articolele de pe blogul meu au început să fie un fel de rara avis în ultimul timp. Aș scrie. Simt nevoia, dorința, datoria, responsabilitatea de a scrie. De a comunica, de a spune, de a emite gînduri coerente, cuplate în raționamente coerente.

Dar… Există și un dar. 🙂

Mintea îmi pare o substanță spongioasă, gelatinoasă și toate gîndurile se preling fără vreo urmă de consistență. Și cu cît mă agit mai mult, chemîndu-le la ordine și disciplină, spunîndu-le că avem un țel, să facă bine să se mobilizeze, cu atît se preling mai tare a dezertare totală.

Aș comunica prin scris (Mercur în Gemeni), vreau să fac acest lucru, am nevoie de o astfel de activitate (Marte în Gemeni în conjuncție la grad perfect – 10 – cu Mercur) dar blocajul este total și gîndurile se dezintegrează, făcîndu-se parf și pulbere. (Conjuncția Mercur Marte de pe tranzite realizează o cuadratură la orb fix cu Mercur din Pești din harta mea natală).

Și astfel se face liniște, sesiunea de comunicări de oricare fel ia o pauză, în timp ce eu mă uit în tăcere la parantezele și acoladele atît de dragi mie, care se deschid și se închid frenetic (aidoma unor ferestre în furtună), fără a cuprindă însă decît spații goale între ele.

Pentru astăzi, astrologie aplicată: cînd nu mai ai nici măcar gînduri în care să te pierzi. 🙂

symbolon_mercur_pești

2 thoughts on “Cum se pot simți aspecte astrologice”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *