Bebiță e foarte călduros. Încercările noastre de a-l acoperi cu o păturică noaptea au succes cîteva minute, pînă cînd odată ce mi ți se agită Bebiță și zvîrle păturica prin pat. Dimineața îl găsește dezvelit complet; ba nu, acoperit de la bărbie pînă la gurița care mănîncă păturica.

Aseară a dat brusc o noapte de toamnă tîrzie peste noi, așa că l-am îmbrăcat cu body cu mînecă lungă, pantaloni lungi și l-am acoperit. Cu păturica, evident. Cum mămica lui Bebiță este obsedată de aerisit, în camera lui erau maxim 23 de grade. Așa că se pune Bebițanul meu la somn (după niște chiote ascuțite de durere nebună de dinți care dă Doamne să-i iasă cît mai repede), adoarme și, cînd îl verificăm după vreo cîteva ceasuri (după ce România tocmai a cîștigat prima medalie de aur la Rio), Bebiță este găsit perfect regulamentar, înfășurat docil în păturică. Ia uite că se poate.

Azi dimineață mă duc în camera lui. Ei, bine, Bebiță, acest viitor Versace Cătălin Botezatu Marian Drăgulescu mă aștepta cu păturica pe post de eșarfă și …fără pantaloni. Iar degetul mare de la piciorul drept era băgat grațios în gură.

*

Din jurnalul lui Bebiță: mă pregătesc de zor pentru mare, pentru plaja din Vamă. Așa că poate mîine dimineață îmi dau jos și pampersul. 🙂

pantaloni

2 thoughts on “Modă și mare”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *