Pe perioada întregii luni octombrie, Marte, planeta inițiativei, a acțiunii, a facerii (dintr-un anumit punct de vedere) se află nu chiar acasă, ci acasă la mama (dacă relația cu mama este un foarte bună) sau acasă la cel mai bun prieten (dacă relația cu familia nu este funcțională). În traducere astrologică, planeta Marte se află în exaltare, în semnul Capricornului.

Cum acționează Marte aici?

Având în vedere faptul că semnul Capricornului este unul de pământ, nu am putea spune că Marte (căruia îi plac la nebunie elanul, energia și acțiunea) chiar exultă.

Totuși, să nu privim lucrurile atât de simplist. Dacă luăm în considerare faptul că același Capricorn este un semn cardinal, adică un semn căruia îi plac inițiativele și începuturile (chiar dacă în maniera lui proprie), atunci găsim o similitudine planetă – semn. Dacă săpăm și mai adânc și ne gândim la esența Capricornului, atunci realizăm că Marte poate fi încărcat de elan și de energie, deși nu de un elan debordant și de o energie explozivă.

Vă invităm la continuarea lecturii articolului Marte în Capricorn sau dacă vrei cu adevărat, poți aici: http://www.astrotext.ro/2016/10/marte-in-capricorn-sau-daca-vrei-cu-adevarat-poti/

marte-in-capricorn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *