Planeta Venus se află în cea mai mare parte a lunii aprilie (mai precis din 3 până în 28 aprilie) în semnul Peștilor, jumătate din această perioadă fiind și în mișcare aparent retrogradă.

Venus ne arată ce ne place, cum ne place, ce iubim, cum iubim. Și eventual pe cine. :). Unui sensibil posesor de Venus în Pești îi place magia, poezia, evadarea. Iubirea unei astfel de persoane este impregnantă de empatie, altruism mergând până la sacrificiul de sine. Câteodată există o nostalgie a unei iubiri „cum n-a fost și nu e”, o iubire ca-n basme, ceva ce realitatea e prea dură ca să poată susține/ oferi. Venus în Pești aduce și jovialitate, umor, bună dispoziție, dar poate să vină și cu suferință și plâns. Al persoanei, al partenerului/ partenerei, dar posibil și al umanității și universului.

Să vedem acum prima carte de Symbolon: Grădina spiritului. Iubirea pământeană împlinită, așa cum o percepem noi, are nevoie de el și ea. Continuarea aici: http://www.astrotext.ro/2017/04/venus-in-pesti-sau-o-iubire-de-basm-cu-parteneri-de-poveste/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *