“Cartea pe care o așteptam de mult timp a sosit cu dedicatțe! Prietena mea, Cristina Podoreanu, a trăit o poveste de dragoste sfîșietoare, o poveste de viață cum doar în filme întîlnești. Sau, în cartea ei, “Lup nebun”! (Dana Bălăceanu)

*

“Da, este cea mai frumoasă poveste de dragoste, o poveste plină de emoții,bucurii, care cred ca s-a terminat mult prea devreme, ….. O poveste cu sute sau poate zeci de mii de km de amintiri frumoase, călare pe motoare… Ieri cînd ti-am dat mesajul, nu ma puteam opri din plîns și toată ziua am ramas cu gîndul la voi….un exemplu de viață și de iubire. Giani este mîndru de jumătatea lui ….Blondy, o femeie puternică și hotărîtă…. Iți multumesc pentru carte. Asfalt uscat și mult succes.” (Nicoleta Georgiana Ghiță)

*

Alexandra despre cartea Lup Nebun: “Noi am fugit câteva zile la mare tam nesam, cum obișnuiam să plecăm cu Giani:) E un pic bizar că astăzi pe drum citesc despre el … Cartea este superbă, am citit-o pe nerăsuflate aproape pe toată, am zâmbit mai mereu, am ajuns la ziua după înmormântarea lui și m-am oprit, că totuși cred că mi-ar da un mare bobârnac sa mă vadă tot trenul bâzâind! Să știi că îți mulțumim că ai păstrat amintirea lui vie ! 

Și eu iti multumesc, Alexandra, pentru că eu am scris-o, dar cititorii țin cartea vie! 

*

“Buna Cristina, dacă în prima parte a cărții m-ai băgat intr-o stare …, în a doua, m-ai făcut sa plîng. Mă regăsesc în cartea ta. … Pot să spun că ai avut multe trăiri pe care ai reușit să mi le transmiți. Ești bună, fatoooo! ” (cititor anonim)

*

“Azi am terminat-o!
Aceleași emoții… îmi datorezi un pachet de șervețele pentru nas și un nurofen iar Ștef mi-a zis: acuma și când citești o carte plângi???
Eu i-am răspuns: te iubesc așa de mult și l-am strâns tare în brațe!” (Monica Dubuc)

*

“Și eu mă bucur la fel de mult că ne-am cunoscut. Eu îți mulțumesc pentru toate sentimentele pe care le-am avut în momentul când ți-am citit cartea. M-a făcut să mă gândesc că ar fi cazul sa îmi trăiesc viața acum, asa cum e pentru că mai tarziu nu știu ce o sa se întâmple. Mă bucur foarte mult ca am fost prezentă acolo. (n.a. la lansare)
Ești o persoana minunata, o scriitoare deosebita! Mult succes în tot ceea ce îți dorești să realizezi!” (Andreea Moaca)

*

“Finish. Foarte frumoasă cartea Cristina Podoreanu , deși stiam în mare povestea, tot mi-au dat lacrimile.” (Flori Păvăloiu)

*

“Iți multumesc că mi-ai dat șansa să citesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. Și că, datorită acestei cărți, mi-am dat seama că dragostea adevarata chiar există. E o carte și o poveste minunată care m-a făcut să plîng pînă am simțit că nu mai am aer, dar și să rîd cu gura pînă la urechi. Mult succes în continuare. Ești o scriitoare excelentă.” (cititor anonim)

*

Georgiana Poenar, despre cartea Lup Nebun: “Felicitări pentru carte, este chiar o poveste de dragoste adevarată ești o femeie foarte puternică și mereu să fii mîndră de tine. Iți citesc cu mare drag cărțile!…”

*

“Am fost atât de captivată de cuvintele dumneavoastră, încât a doua zi am mers la librărie pentru a-mi cumpăra cartea, o carte minunată ca și autoarea din câte am putut observa! … Pot spune cu tot sufletul că a fost o carte extraordinară, o carte care m-a făcut sa plâng și in momentele frumoase descrise să mă regăsesc.” ❤️ (cititor anonim)

*

Cristi Antonescu “Am citit-o acum câteva săptămâni, frumoasă povestea!”

Iulia Florentina “Sunt sigură că este o poveste frumoasă!!! O savurez intens!” 

Ioana Popescu “Merită savurată!”

Fratila Geea “Draga Cristina, ești minunată; am rîs și am plîns ascultîndu-te. Felicitari pentru carte.”

“O poveste realitate prezentată de Cristina la Antena 1 Ploiesti. Felicitari din suflet! ” (Loredana Chiperi)

Mihaela Mihai Vulpe “Minunat !  Emoționant, răscolitor dar minunat!” 

Raluca Spîrchez “Bravo, Cristina!!! Tu însăți ești ca o luminita de la capătul unui tunel!”

LupNebun_cititori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *