omul este în esență liber. lucrurile de care ne atașam, sunt cele unde noi dezvoltăm agresivitatea, devenind legați și vulnerabili. iubirea n-are nicio legătură cu dependența. ba chiar dimpotrivă. sensul vieții îl îndeplinim în momentul în care simțim că există o noimă în ceea ce facem. conform hărții natale, omul are diverse lecții de învățat. unii trebuie să facă o carieră. dar acest lucru nu pentru a cîștiga bani, faimă, onoruri. nu. ci pentru a se împlini pe ei ca oameni și a-i ajuta pe ceilalți, ajutîndu-se în final înapoi pe ei înșiși. cariera nu trebuie să îți dezvolte egoul, orgoliul. doamne, deștept mi-s. cariera nu trebuie să te izoleze de ceilalți. făcînd carieră nu trebuie să te cocoți pe un soclu cît mai înalt și să privești cu mîinile încrucișate la cei din jurul tău.

nu toți oamenii au de făcut carieră. unii au de muncit în folosul celorlalți, alții au de făcut parteneriate, alții au de luptat cu mîndrii imense.

și toți avem de iubit. de-adevăratelea.

ce-mi place la nebunie la astrologie este că îți indică moduri de a înțelege oameni și manifestări. studiam zilele trecute o hartă a unei persoane care se manifestă teribilist în viața de zi cu zi. din harta respectivă se deduce că persoana în cauză are nevoie constant de lucruri care pot părea mult prea extravagante. de fapt, el nu este extravagant decît în raport cu pasivitatea noastră. el trăiește. autentic…

marte_varsator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *