azi a fost a enșpea zi cu ploaie. așa că am hotărît să iau vesta lui blondi wolf,

vesta_motocicliste

 

  • o pereche de pantofi sport puma (că adidași puma nu ar fi tocmai corect :)),
  • umbrela cu multe oi și un singur lup deghizat în oaie

și să merg afară prin ploaie. agale. per pedes, desigur. 🙂 am imprimat sigla cu blondi wolf pe un tricou, operațiune ce a fost efectuată în unirea, a durat vreo oră jumate, m-a costat 70 de lei imprimarea propriu zisă, cu nu știu ce fel de folie – oricum nu a fost serigrafiere, că există și un astfel de procedeu, dar presupune o matriță și un tiraj mult mai mare – plus 20 de lei tricoul, dar rezultatul a meritat.

acuma trebuie să mai și plec la drum, să văd dacă, pe vreme rea – de fapt, pe orice vreme – coafura rezistă. pardon, imprimeul meu rezistă.

am venit și mai agale acasă, printr-o ploaie către torențială, protejată de vestă, ducînd triumfătoare tricoul proaspăt branduit (că cică imaginea contează înainte de toate. hmmm…) și o punguță cu o juma de kil de căpșuni.

așadar, o productivă zi cu ploaie. eric emanuel schmitt a zis-o mult mai artistic: o frumoasă zi cu ploaie.

hai să trăim!

blondi wolf

7 thoughts on “imprimare tricouri brașov (sau cum se construiește o imagine)”

  1. Vezi ca mai e un loc in Brasov unde fac tricouri personalizate si ies muult mai bine ca in Unirea. Astia le fac cu o imprimata speciala,
    si imprimeul e fix in tricou, nu se simte scortos ca la unirea. Si costa si doar 30-40 de lei. Au sediu pe la Patria, langa unitatea militara.
    Inkspired parca se numesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *