deși librăria okian are în general program pînă la ora 18.00, porțile ei au rămas deschise, ieri, miercuri, 12 iunie 2013, pentru încă o oră, pentru că, în cadrul serilor facultății de litere, a avut loc lansarea romanului Luna lui Zeze.

îmi place la nebunie atunci cînd virtualul devine fizic, concret, palpabil 🙂 urmăriți cu atenție cele 4 pioneze de culori diferite pentru a vă da seama că afișul a existat și fizic.

lansare_okian

ce s-a pus despre carte de către decanul facultății de litere din brașov, domnul profesor Adrian Lăcătuș și de către un alt domn profesor al aceleiași facultăți, Andrei Bodiu.

FacultateaDeLitere_okian

 

– că scriitoarea are inteligență și umor (umorul fiind nu doar un atribut scriitoricesc, ci chiar o marcă a personalității (așa să fie oare?)

_ADI3216

– că romanul este foarte bine scris și, drept urmare extrem de ușor …citibil

– că se pot întîmpla/ scrie/ citi aventuri interesante și la noi, nu avem nevoie să citim doar beletristică tradusă din alte limbi

– că se îmbină interesant două planuri, cel al încadrării clare în societate prin munca într-o multinațională plus responsabilitățile inerente derivate de aici și cel al nonconformismului/ extravaganței vieții pe două roți.

eu, în calitate de naratoarea-prozatoare, am fost mult mai liniștită față de lansarea de la rockstadt și am spus că eu văd romanul în continuare ca pe unul de succes care trebuie să devină bestseller. cu acest gînd l-am și scris. să ajungă la cît mai mulți oameni. mi s-a urat să vînd cîteva sute de mii de exemplare și să trăiesc din scris. așa voi face!

LunaluiZezeOkian

după o oră ne-am îndreptat către o terasă din centrul brașovului, unde am vorbit despre alchimizări, fericire, piese de teatru, cărți de povești pentru copii. discuții savurate alături niște oameni admirabili la un suc de coacăze negre.

cu blondi wolf din Luna lui Zeze ne revedem la seawolves bike fest VI, sîmbătă, 15 iunie de la ora 10.00.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *