vineri s-a întîmplat un eveniment care cel mai probabil nu ar trebui sa fie făcut public și care nici nu are la modul concret implicații extrem de mari, cel puțin acum. dar țin să scriu despre el, pentru că este o realizare personală.

așadar, vineri am primit și onorat prima comandă on-line a romanului Luna lui Zeze. din punct de vedere al marketingului nu e bine de spus așa ceva, pentru că sună prea … cuminte. una era să zic, am vîndut jumătate din cărțile mele pe baza comenzilor on-line, etc etc… iar la modul concret – am vîndut o carte. mare lucru, s-ar putea spune.

dar, există și un dar. este prima persoană care îmi solicită o carte, persoana respectivă necunoscînd-mă, neavînd nicio obligație față de mine, neluînd parte la evenimentele publice pe care eu le-am organizat, nefiind prieten cu prietenii mei.

carevasăzică,

iar dacă ar fi să punctăm cele de mai sus prin AstroTarot, am spune că există o muncă minuțioasă și laborioasă pe care am demarat-o de ceva timp și de care mă preocup în continuare (VIII de monede)

tarot_riderwaite_VIIImonede

și munca nu este în zadar, pentru că apar rezultate (IX monede)

tarot_riderwaite_IXmonede

mulțumesc cititorilor mei prezenți și viitori. să ne mai și bucurăm de realizări, cel puțin cu aceeași intensitate cu care ne stresăm pentru tot felul de probleme/ tensiuni/ neplăceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *