pentru că este iarnă și motorul stă cuminte în garaj, am decis că e cel mai bun moment să stăm la gura sobei (figurat vorbind, că, dacă am vorbi la propriu, ar trebui să stăm la gura … caloriferului) și să vedem ce se întîmpla în vara aroganțelor (vara lui 2012), cînd Luna lui Zeze încă nu se definitivase și Blondi Wolf pornise … prin viață desigur.

ce ziceți?

azi, primul episod din vara aroganțelor.

sigla_BlondiWolf

vineri, 3 august 2012

Blondi Wolf pleacă în concediul pe care și l-a promis deja de 7 ani. datoriile trebuie plătite. unde? pe drum. cu cine? în principiu cu ea însăși și cu cine va fi să fie. de ce? de ce nu? :)

destinația s-a ivit la modul zen, adică nu s-a forțat nimic, a venit pur și simplu. așadar, 2 mai. adică pe 3 august la 2 mai.

după vreo 7 ore de mers suținut, fără evenimente deosebite, ajunge la 2 mai. desigur că i-a plăcut ce a zis un biker din bv: a venit singură de la brașov la mare, jos pălăria. da, Blondi, jos pălăria. și textila și tot ce apuci, că ești la mare.

crochiu de la mare

vama își păstrează farmecul, dar și promiscuitatea. spre deosebire de acum 2 ani cînd băuse în expirat suc de roșii sec, ba nu, nu sec, ci cu piper, de data asta Blondi a căutat lăptic cu cacao. n-a găsit. lume multă în vamă. concert folk you. dansuri în fața scenei. lună roșie. somn sumar la cort. spălat pe dinți în camping. participare în premieră la strîns de cort.

vasilică cel care zice că are motor de viteză, dar probabil că nu a condus în viața lui decît cel mult un scooter.

gazde nepoliticoase, chiar impertinente, care o măsoară din cap pînă-n picioare atunci cînd le spune că ar dori o cameră pentru vreo cîteva nopți. poate că nu e vorba de lipsă cronică de chef, ci doar de codurile portocaliu-galben-portocaliu de caniculă.

Blondi l-a văzut pe kempes. nu a gustat deloc genul, de gustibus non disputandum, dar i-a plăcut adorația celor prezenți, care îi scandau febril numele: kem-pes! kem-pes!

după o noapte la cort, una la gazdă și încă una la (alt) cort, a decis că asta e cu marea din vamă și 2 mai și a plecat la techirghiol, unde a văzut cel mai fain nectarin, cu fructele precum ciorchinii de struguri.

și apoi a plecat de la mare. cu o arsură absolut zdravănă pe frunte. de la soare. și cu nasul jupuit. dar cu zîmbetul intact.

va urma. 🙂

8 thoughts on “de azi, pe marile ecrane ale laptopurilor – serialul Blondi Wolf în vara aroganțelor (2012)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *