sîmbătă, 4 august 2012.

v.v. e un tip înalt, destul de slab, cu brațe lungi, cu un zîmbet șmecher care pare să spună tuturor: ce noroc ai că m-ai întîlnit.

dialog Blondi Wolf – v.v.

v.v.: ești motociclistă? incredibil. și eu.

Blondi Wolf: ce motor ai?

v.v.: de viteză, desigur.

Blondi Wolf : de viteză, de viteză, dar de care?

v.v.: cbr de 900.

Blondi Wolf : fireblade.

v.v.: nu, simplu.

hmmm. bun, Blondi, nu fi așa de sceptică, de vreme de omul tocmai ce se oferă să îți deplaseze motorul din punctul a în punctul b.

prima chestiune ciudată: v.v., mare motociclist, o roagă pe Blondi să pornească motorul, ceea ce ea face.

doi:  v.v încearcă să-l coboare direct de pe bordură, cu toate că ar fi putut face un mic ocol, tocmai pentru că honda are un scut, pe care evident că îl agață. uuups. nu sună bine deloc. i se spune să nu cumva să mai dea înainte, pentru că se va rupe scutul. încearcă să reurce motorul pe trotuar. imposibil. cere ajutor și iată motocicleta din nou pe trotuar, cu scutul doar puțin … scuturat. merge apoi pe unde i se sugerase și îi spune lui Blondi să se urce în spate.

trei: o ambalează puternic pe nisip?!??!!!

Blondi Wolf : ce faci, frate? (asta-i problema cu vama, că devin toți frați). de ce o ambalezi?

v.v.: eu sînt vitezist și toți viteziștii o amablează, se știe doar.

Blondi Wolf : o ambalează pe unde este posibil, nu aici.

patru: evident că motorul alunecă puțin, drept pentru care el se precipită spre comenzi, pune frînă și motorul se oprește cu totul.

cinci: o pornesc din nou și ajung pe un drum cu pietricele, unde Blondi decide că este mult mai înțelept să îl lase singur, pentru că, pînă la urmă, un fier e un fier, dar ea clar nu e de fier. v.v. își continuă drumul solitar, dă să se înfigă într-un mic tufiș. noroc că are brațe zdravene și reușește totuși să țină motorul pe cele două roți.

șase: o parchează pe iarbă și se uită mîndru la Blondi, care se întreabă oare ce trebuie să ai în cap să te urci pe un motor, cîtă vreme e limpede că, în cel mai bun caz, ai mai condus un scuter sau poate nici pe ăla… oare de acum să le ceară permisul??

Blondi_Wolf_scooter

va urma 🙂

2 thoughts on “Blondi Wolf în vara aroganțelor 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *