august 2012
Blondi Wolf prima dată la El Comandante, care este un bar pe plaja dintre năvodari și mamaia cunoscut mai ales celor din constanța. (există și un El Grande Comandante precum și un junior El Comandante în bucurești, ultimul aflîndu-se pe lipscani).

El junior Comandante de pe lipscani

Barock de pe sfînta vineri

Blondi în Luna lui Zeze 

se ajunge așadar la El Comandante. dj-ul poartă o pereche de ochelari cu dioptrii foarte mari, așa încît ochii lui par a fi foarte mici și foarte departe. bea cu nesaț dintr-o sticlă de apă plată, în timp ce explică faptul că vrea să se trezească pentru a putea să se îmbete și mai tîrziu. poartă o pălărie conică și meșterește de zor la butoane. în bar sînt trei tipi îmbrăcați în El Comandante. care El Comandante se referă la Che Guevara, iar cei trei barmani au costumul militar, plus bereta obligatorie. unul dintre ei este chiar drăguț și are gropițe (o fi avînd ascendent în Taur? ;) ) la bar mai servesc și două domnișoare frumușele și eficiente. lumea stă de jur împrejurul barului, dar și la măsuțele care sînt risipite pe plajă. chiar lîngă bar este o podea de lemn, pe care se poate dansa. evident că se poate dansa și pe nisip. muzica este agreabilă și foarte dansabilă. se consumă de zor tequila, gin și bere. din cînd în cînd se mai comandă și suc. Blondi bea granini de mere și apoi de portocale. Sper să n-o doară capul de la combinație. lumea e din ce în ce mai relaxată. la întrebarea: oare cum ar arăta un chef fără nicio picătură de alcool și fără țigări, unul din răspunsuri a fost că, în acel caz, s-ar inventa altceva care să compenseze lipsa alcoolului și a țigărilor, dar care să aibă același efect.

la un moment dat, în interiorul barului își fac apariția brusc vreo 4 bărbați zdraveni, ușor asudați și cu figuri aroganto-plictisite. garda financiară. dj-ul își continuă treaba, în timp ce bărbații sunt poftiți într-o cămăruță mică. la negocieri, probabil.

continuă muzică, dansul pe nisip,

Blondi_El_Comandante

consumul de materiale stimulative – a se citi alcool, dedicațiile gen hora mare pe motoare pentru bikerii de la seawolves care vin în grup compact și încep să consume bere și tequila. toate, la lumina unei luni cuminți, îngăduitoare, care aruncă o rază slabă de lumină asupra steagului care flutură pe un catarg.

steag cu El Comandante, evident.

che_guevara

 

aburii de alcool se pot combina cu lacrimile care curg, în amintirea vremurilor care vor veni, cînd dragostea va cuprinde totul cu repeziciunea unui incendiu într-o pădure uscată.

prima parte a verii aroganțelor s-a terminat.

urmează concluziile. 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *