Am adresat urmatoarea intrebare cartilor de Tarot: cum sa scriu articolul pentru aceasta luna? (n.a – luna februarie 2014)

Raspunsul a venit sub forma unui X de Cupe, a unui Cavaler de Monede si a unui VIII de Sabii.

etalare-feb014-cp

Stiam despre ce voi scrie: Mercur in Pesti si, dupa etalare, am inteles si cum trebuie sa scriu: cu implicare emotionala (X de cupe), cu exemplificare concreta (Cavaler de Monede) si fara sa incerc sa rationez extrem de mult, pentru ca ma voi bloca sau voi bloca cititorii (VIII de Sabii).

Sa incepem asadar.

Ceea ce va spun este verificat si arhiverificat de subsemnata, care este o mandra posesoare de Mercur in Pesti in harta natala. Asadar, nu voi spune nimic din carti sau din teorie. Totul e real si profund emotional (de tipul X de Cupe – un fel de emotionant “deschideti-va sufletele”): imi place la nebunie sa gandesc si apoi sa vorbesc. Ma indragostesc de gandurile mele si apoi le iubesc cu patima, atunci cand ele se transforma in vorbe. Patima e asa de mare si gandurile atat de dornice de exprimare verbala, incat, atunci cand incep, vorbesc si vorbesc si vorbesc. Deschid mai intai o acolada pentru primul gand remarcabil care mi-a trecut prin cap, apoi o paranteza dreapta, pentru ca si urmatoarele ganduri sunt semnificative si apoi inca vreo 2, 3 paranteze rotunde. Pentru ca fiecare gand merita rostit.

vă invit sa citiți continuarea: http://www.astrotext.ro/2014/01/mercur-in-pesti-sau-a-vorbi-vorbire-a-tacea-tacere/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *