cînd ești într-o relație, e ca și atunci cînd mergi primele dăți la patinoar și nici tu nu știi să patinezi, nici el.

și decideți eroic să vă țineți de mînă și să patinați împreună. după ce se creează un anume soi de echilibru, apar și senzațiile cum că celălalt nu merge în ritmul tău, te trage prea tare de mînă, te aleargă sau, dimpotrivă, stai după el, e gata să cadă și mai să te dezechilibreze și pe tine și atunci desigur că trebuie să îl susții. și te uiți cu jind la alți posibili parteneri cu care ai patina admirabil, dacă ai fi liberă. dar nu ești și te întorci la smucitul de mînă pe care ți-l oferă actualul.

sau nu.

interesant este că, atunci cînd îi dai drumul și patinezi de una singură, te simți ciudat de dezechilibrată, ai toată libertatea din lume, tot patinoarul la dispoziție, poți aborda gheața cum vrei, în ce ritm vrei, poți căuta ce partener crezi că ți s-ar potrivi pentru a te face să plutești pe gheață, dar…

ceva lipsește…

oricum, e clar că ne putem obișnui și cu smucitul celuilalt și cu dezechilibratul de unul singur. totul e chestiune de optică personală.

așadar, relația pare să fie o chestiune de dorință de potrivire: mergem împreună la patinoar? la același patinoar? în aceeași serie?

iar răspunsul nu este și nu trebuie să fie la impuse, ci doar la liber alese. 🙂

pentru astăzi la secțiunea AstroTarot:

alegerea

Gilded_Tarot_II_cupe

implicării în chestiunile amoroase

Gilded_Tarot_Îndrăgostiții

ne aparține în totalitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *