„O luptă-i viața, deci te luptă, /Cu dragoste de ea, cu dor/”

De la sfârșitul lunii martie, Soarele se află deja în impetuosul, năbădăiosul dar, mai ales, neînfricatul semn al Berbecului, unde va poposi până în dimneața zilei de 20 aprilie. A trecut iarna sau, oricum, e pe trecute, primăvara e când sfioasă, când impulsivă, plouă, ninge și e soare în aceeași zi. Un nou început. Cu promisiunile a de toate.

Soarele în Berbec indică o perioadă de mișcare, agitație, energie, noutate, ambiție și, mai ales, luptă. Berbecul este primul semn al zodiacului, promisiunea unui nou început. Armele aflate la dispoziția nativului Berbecului sunt elanul, energia, ambiția și puterea de luptă. Că se poate plictisi ușor, că vrea noi și noi începuturi, acestea sunt lucruri inerente. Ceea ce caracterizează în principal nativul Berbec este lupta. Gata întotdeauna să arunce tot ce au ei mai bun în luptă, n-o să vedem niciodată nativi Berbeci care să stea izolați pe un deal, în timp ce în vale se dă bătălia. Nu, ei vor fi acolo, luptându-se cu orice și oricine, fără oboseală, plini de curaj, plini de răni dacă este cazul, dar niciodată înfrânți!

Să vedem ce informații suplimentare ne aduce cartea de Symbolon reprezentând Soarele în Berbec (dar și Marte în Leu) – Lupta!

Vă invit la continuarea lecturii aici: http://www.astrotext.ro/2018/04/soare-in-berbec/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *